Kosa koja je nahranjena i hidrirana je kosa koja sija

Kosa koja je nahranjena i hidrirana je kosa koja sija. Predstavljamo vam našu kolekciju za negu kose - vaše rešenje za jaku i blistavu kosu.

 Gramina šampon i regenerator za kosu

 

Ulje semena konoplje za zaštitu i vlagu kose

Konoplja je odličan izbor za potrebe nege kose. Ulje semena konoplje ima savršen odnos 3:1 omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Ovo pomaže da vaša kosa i vlasište budu nahranjeni tako što zadržavaju vlagu. Omega ulja pomažu u zdravom rastu kose, a antiinflamatorna svojstva ulja semena konoplje pomažu u otvaranju folikula dlake, podstičući rast i nadoknađujući svakodnevni gubitak kose.

Šampon i regenerator za kosu od ulja konoplje su postali omiljeni u svetu prirodne nege kose. Ako razmišljate o tome da isprobate šampon i regenerator od konoplje i ulja semena konoplje pročitajte koje su prednosti koje dolaze redovnom upotrebom ovih proizvoda:

- Pospešuje rast kose 

Poznato je da ulje konoplje sadrži ključne sastojke koji pomažu rast kose. Kao rezultat toga, svaki šampon koji sadrži ulje konoplje u svojim sastojcima, koristiće masne kiseline poput omega-3 i omega-6 da bi stimulisao rast kose. Oni sa oštećenom kosom biće srećni da znaju da ove masne kiseline takođe pomažu u formiranju keratina kako bi se vašoj kosi vratio sav nekadašnji sjaj.

Gramina šampon za kosu

 

- Srečava lomljenje kose

Jedan od najvažnijih problema sa kosom sa kojim se mnoge žene suočavaju je lomljenje kose. Zbog toplotnog stilizovanja, farbanja kose i opšteg habanja, mnoge žene smatraju da im je vlas sklona lomljenju. Proizvodi sa uljem konoplje nahraniće vaše vlasište i pomoći u jačanju keratinskog sloja svakog pramena  kose. I što je vaša kosa jača, to će manje biti podložna lomljenju pramenova.

- Dodaje volumen i snagu kosi

Još jedna prednost proizvoda za kosu od ulja konoplje je njegova sposobnost da doda volumen, kao i snagu da zadrži više kose. Nije lako uvek dobiti čvrstu i jaku kosu, ali proizvodi od konoplje su definitivno zdrav potez u pozitivnom smeru.

Hemp Shampoo i Hemp Conditioner

 

- Pruža prirodnu vlagu

Ako je vlaga ono što nedostaje vašoj kosi, onda je šampon od konoplje 100% pravi način. Omega-3 i omega-6 sprečavaju gubitak vode, što mu daje supermoć da vlaži pramenove, čak i ako je deo šampona ili regeneratora. Za one sa neverovatno suvom kosom, šampon od konoplje je odlična opcija jer neće previše isušiti vaše pramenove.

- Vlaži kožu glave

Dok se neki ljudi bore sasuvom kosom samo zimi, drugi se suočavaju sa suvoćom tokom cele godine. Suva kosa može dovesti do iritacije vlasišta i mnogo nepotrebnog lomljenja kose. Proizvodi koji uključuju ulje konoplje pomažu vraćanja vlage kako vašoj kosi, tako i vlasištu za dubinski hranljivi i hiratantni efekat.

Gramina regenerator za kosu

 

Konoplja ima toliko neverovatnih prednosti za vašu kosu, zbog čega je savršena za svakodnevnu rutinu. Dodajte ove fantastične proizvode u vašu rutinu i vidite koliko će vaša kosa postati jača, zdravija i mekša.


      

KUPI VEĆ SAD