Gramina Loyalty Club

Kako se prikupljaju listići?

  • Kreiranjem naloga u znak dobrodošlice prikupio si svoje prve listiće u Gramina Clubu, odlična vest je da svoju avanturu u Gramini ne krećeš sa 0 listića, već sa 2.000 listića (200RSD)!
  • Rođendan je poseban dan za svakoga i mi smo odlučili da svake godine dobiješ rođendanski poklon od nas u vidu 10.000 listića (1000RSD)! 
  • Prilikom kupovine moraš biti ulogovan u svoj Gramina Loyalty Club nalog kako bi sakupljao i trošio listiće.
  • Najveći deo prikupljanja listića ostvaruješ realizovanom kupovinom proizvoda na sajtu. Automski se ažuriraju listići koje si ostvario. Kako nismo želeli da komplikujemo, u svakom trenutku na svom nalogu možeš videti koliko je listića u dinarima i to je upravo tvoj ostvareni popust koji možeš iskoristiti prilikom sledeće kupovine.
  • NAPOMENA: Listice možes iskoristiti ukoliko si ulogovan u svoj Gramina Loyalty Club nalog i u korpi imaš najmanje 5000RSD vrednosti proizvoda.
PRIDRUŽI SE!

GRAMINA LOYALTY CLUB

UPOZNAJ SE SA GRAMINA CLUB LOYALITY PROGRAMOM

Gramina postoji već 7 godina, ali zajednički smo stvorili Gramina brend i u to ime ove godine sa zadovoljstvom predstavljamo program koji smo formirali uz vašu pomoć, u skladu sa vašim potrebama, iskustvom kupovine, sugestijama, ali i entuzijazmom i podrškom da nastavimo da gradimo našu zajednicu koja je zdrava kao i naši proizvodi. Prirodan i zdrav odnos sa vama možemo porediti sa našim proizvodima koji su prirodni, čisti i zdravi!

Kreiranje Gramina Cluba je naš način da vam kažemo HVALA! Hvala na poverenju, podršci, kritikama, sugestijama, pohvalama. Bez vas ne bismo postojali, Gramina je brend koji ste Vi stvorili. Rastemo zajedno svakog dana, svih ovih godina i ovo je rezultat, jedan veoma lep rezultat na koji smo mi posebno ponosni, jer smo kroz celokupan proces istraživanja prilikom kreiranja potvrdili koliko imamo divne ljude oko sebe raspoložene za razgovor. I hvala što ste imali VREMENA za nas kada nam je bilo najpotrebnije, tokom kreiranja ponude, kada ste nam rekli svoje potrebe i podelili svoje celokupno iskustvo u Gramini.

Gramina Club je kreiran u skladu sa našim dugogodišnjim korisnicima, ali je namenjen i za tebe ukoliko vidiš sebe kao stalnog korisnika Gramina proizvoda. Ukoliko voliš prirodne proizvode, interesantno ti je da probaš nove proizvode i to od konoplje, onda je pravo vreme da pročitaš u nastavku koji su to benefiti koje nudi Gramina Club i kreiraš svoj nalog već danas!

PRIDRUŽI SE!

ukoliko se pridružiš Gramina Club programu

Koje benefite ostvaruješ?

Kreiranjem svog naloga u Gramina Clubu pridružuješ se listi premium korisnika Gramina proizvoda.

Ono čime ćemo te posebno obradovati su popusti. Pravo na popust se ostvaruje skupljanjem listića koji se pretvaraju u dinare. U svakom momentu imaćeš pregled svojih kreiranih kupovina i koliko imaš prikupljenih listića. Hajde da vidimo kako to da se pridružiš Gramina Clubu.

Primera radi: ako sakupiš 12.000 listića ostvaruješ popust od 1200RSD (50ml CBD ulje).

NAPOMENA: Listiće možes iskoristiti ukoliko si ulogovan u svoj Gramina Loyalty Club nalog i u korpi imaš najmanje 5000RSD vrednosti proizvoda.

PRIDRUŽI SE!

ŽELIŠ DA NAPRAVIŠ NALOG U GRAMINA CLUBU?

PROČITAJ DETALJE!
JEDNOSTAVNO JE, OBEĆAVAMO!

Drago nam je da si došao do ovog koraka! Verovali smo da hoćeš. Sada je samo potrebno da napraviš svoj nalog na linku tako što upišeš svoj mejl i željenu lozinku. Po kreiranju naloga stiže ti na mejl da verifikuješ i po potvrdi verifikacije pridružio si se Gramina Clubu! Čestitamo!

Pročitaj u nastavku kako funkcioniše program, kako ostvaruješ listiće, ali i kako ih možeš iskoristiti.

PRIDRUŽI SE!

NAPOMENA!

Na svom nalogu, u svakom momentu ti je na raspolaganju celokupna istorija tvoje kupovine.

Prilikom svake kupovine putem sajta je potrebno prvo se ulogovati na svoj profil u Gramina Clubu kako bi ti se benefiti ažurirali.

Ažuriranje podataka (listića) je vidljivo na profilu kroz 15ak minuta.

Ne brini ukoliko se ne pojave odmah, samo malo strpljenja 😊

PRIDRUŽI SE!

Na koji to način možeš iskoristiti svoje listiće?

Imamo odlične vesti, a to je da nema nikakvog kucanja kodova ni kopiranja.

Ono što je potrebno je da budeš ulogovan na svoj naloga, sam izabereš koliko listića (RSD) želiš da iskoristiš prilikom kupovine i program preostali deo primene automatski ažurira.

Napomena: Minimalna kupovina potrebna za korišćenje listića je 5000RSD.

Zar nije jednostavno? 

PRIDRUŽI SE!

GRAMINA

POPUSTI

DŽENTLMEN KOMPLET
Na rasprodaji NOVO

DŽENTLMEN KOMPLET

7,680.00 RSD 9,600.00 RSD
URBAN LIMITED EDITION
Na rasprodaji NOVO

URBAN LIMITED EDITION

2,800.00 RSD 3,100.00 RSD
ZA JUTRO BEZ STRESA
Na rasprodaji

ZA JUTRO BEZ STRESA

7,520.00 RSD 9,400.00 RSD
REŠI SE NESANICE
Na rasprodaji

REŠI SE NESANICE

10,000.00 RSD 12,500.00 RSD

Blog