Koji je to novi Gramina proizvod?

Lepota seruma za lice? Ove vredne mešavine imaju sposobnost da reše skoro sve probleme sa kožom koji se jave. Suvoća, iritacija, crvenilo, bore, opuštenost, tupost, izbijanje ili kombinacija potreba za negom kože. Da, za to postoji serum. Ostaje jedino pitanje: kako ubaciti najbolji prirodni serum za kožu za vašu kožu?

Kako ćete pronaći frizera ili omiljeni butik? Raspitujete se. Isto važi i za negu kože. Na vašoj omiljenoj veb lokaciji za kupovinu "zelene lepote" i recenzije kupaca na stranicama proizvoda pomažu vam u velikoj meri.

Naravno, poželećete da se uverite da je serum koji odaberete napravljen od visokokvalitetnih sastojaka kojima možete verovati. S nedostatkom kozmetičkih propisa i zloupotrebom izraza poput „prirodno“, „netoksično“, pa čak i „organsko“, ovo može postati zbunjujuće, da ne spominjemo dugotrajno. Zato smo se raspitali i pregledali umesto vas.

Naš vodič za prirodne serume za lice je zbirka popularnih preporuka proizvoda stručnjaka iz industrije. Takođe delimo znanje o sočnim sastojcima i podatke o primeni koji će vam pomoći da uštedite vreme i novac dok locirate savršene serume za vašu kožu.

Zdravi sastojci
Prirodna ulja: Konopljino ulje čini kožu glatkom, mekom, vlažnom i nahranjenom. Prirodna ulja su takođe bliže usklađena sa uljima kože.

Pristalice prirodne kože: Prirodni sastojci bogati vitaminima i antioksidansima pružaju blagotvorno dejstvo za mladalački i blistav izgled. Jeste li znali da je vitamin C prirodno posvetljuje kožu, a CBD pomaže u borbi protiv znakova preranog starenja?

U Gramina ponudi uskoro će se naći dve vrste seruma: Oba su na bazi ulja od konoplje, jedan je sa dodatkom vitamina C, dok je drugi sa dodatkom CBD-a.



Prirodni sastojci koji umiruju kožu: Kada tretirate osetljivu ili problematičnu kožu, pokušajte sa prirodnim sredstvima. Oni ne samo da smiruju osećaj iritacije i upale, već su i mnogo nežniji prema koži od sintetičkih.

Prirodna eterična ulja: Ova ulja su visoko koncentrisana i imaju širok spektar prednosti, od dodavanja prirodnog mirisa znaci akni i starenja deluju kao prirodni konzervansi.

Silikoni: Ovo su sastojci zbog kojih se vaša koža oseća izuzetno meko i svilenkasto ali takođe blokiraju pore i čine kožu zavisnom od silikona, izazivajući akne, suvoću i iritaciju. Serum, kao i ostali naši proizvodi, ne sadrže u sebi silikone.


Izaberite uvek prirodni kozmetiku, jer ona podleže dodatnim analizama, više nego bilo koja druga industrija. Priroda je sve :)

KUPI VEĆ SAD