Prirodni sapuni od konoplje

Nismo nimalo iznenađeni popularnošću Hemp Beauty proizvoda u svetu. Ulje semena konoplje koristi se hiljadama godina za lečenje različitih stanja kože, uključujući ekceme, psorijazu i akne…

Ako ste neko ko nikada nije isprobao nijedan proizvod od konoplje, preporučujemo da započnete sa konopljinim sapunom. To je odličan način da iskusite sve blagodati konoplje bez promene svoje rutine lepote. Pored toga, možete ga upariti sa šamponom i regeneratorom od konoplje za kompletan ritual čišćenja!

 

Niste uvereni? Šta kažete na skup prednosti konopljinog sapuna? Međutim upozoreni ste, nakon što isprobate kvalitetan sapun od konoplje, više se nećete vraćati svom do sada korišćenom sapunu.

 

Glavne prednosti sapuna od konopljinog ulja

Konopljin sapun ima puno benefita. Pod time mislimo na Omega 3, 6 i 9 esencijalne masne kiseline ili EFA.

Zašto je to važno?

Pre svega, da li ste znali da je Vaša koža, epidermis, najveći organ u vašem telu?

Da li patite od epidermalnih nevolja - od oštećene, suve i iziritirane kože izazvane životnom sredinom - do ekcema ili rozacee? Sadržaj omega masne kiseline u sapunu od konoplje može Vam pomoći.

Sapun od konopljinog ulja neguje kožu i dermis na celularnom nivou. EFA pružaju antiinflamatorna svojstva koja umiruju i smiruju nadraženu kožu. Ove masne kiseline takođe mogu pomoći kod crvenila i upale.

Jako je hidratantno

Konopljin sapun je i nežno sredstvo za čišćenje koje kožu čini glatkom i sjajnom. Možete ga čak koristiti i na licu, a nakon čišćenja nećete doživeti onaj neprijatan, zategnut osećaj.

Za razliku od antibakterijskih i anti-gljivičnih sapuna, sapun za kupanje konoplje NE sadrži triklosan koji uzrokuje upale i suvu kožu.

Triklosan povećava stopu kolitisa i raka debelog creva, prema studiji od 29. maja 2018. koju je objavila Science Translation Medicine.

Iako je FDA 2016. godine zabranila Triclosan u pranju tela i sapunima, pozivajući se na bezbednosne probleme, i dalje se široko koristi. Nacionalna anketa o zdravstvenom i nutricionističkom ispitivanju pronašla je tragove triklosana u 75% uzoraka urina američkih pojedinaca. Triklosan je takođe jedan od deset najznačajnijih zagađivača u američkim rekama.

Da li korišćenjem sapuna od konoplje možete biti "high"?

Ne! Sapun od konopljinog semena sadrži zanemarljivih (0,02%) THC (tetrahidrokanabinola), psihoaktivnog sastojka marihuane. Bez brige! Nećete pasti na testu droge ako koristite sapun od konopljinog semena.

Možete ga koristiti za brijanje

Da, brijanje. Umesto da kupujete gelove za brijanje ili kreme za brijanje, možete uštedeti mnogo novca koristeći prirodni sapun za kupanje od konoplje.

Trik je u upotrebi dobre četke za brijanje. Na taj način možete stvoriti gustu penu. Naravno, morate koristiti kvalitetan sapun za konopljinu konoplju kako biste bili sigurni da pruža dovoljno podmazivanja i zaštite tokom brijanja.

 

Svako može da koristi sapun od konoplje

Masna, suva ili kombinacija - kakav god da je Vaš tip kože, možete koristiti sapun od konoplje. To je zato što njegov profil masnih kiselina imitira našu kožu. Konopljin sapun je takođe fantastičan proizvod protiv starenja, sposoban da uspori oksidaciju izazvanu slobodnim radikalima.

 

Ako u kući imate malu decu, nema potrebe da kupujete drugi sapun za njih. Dovoljno je sigurno da ga mogu koristiti svi u porodici - od novorođenčadi, trudnih majki, mama, tata, dece, starijih i nemoćnih.

 

 

Odlično je za opekotine od sunca

Ulje semena konoplje smiruje opekotine, a sapun za kupanje od semena konoplje sadrži ulje semena konoplje koje ima SPF 6.

Ako ste ikada imali opekotine od sunca, znate kako taj prvi tuš može biti bolan. Umesto da koristite komad oštrog sapuna, konopljin sapun za kupanje neće pogoršati opekotine i pomoći će vašoj koži da brže zaraste.

 

Mi volimo sapun od konoplje! Prednosti sapuna od konoplje su brojne. Veoma je hranljiv za Vašu kožu, siguran je za upotrebu u celoj Vašoj porodici, a mi koristimo samo najkvalitetnije, potpuno prirodne sastojke u našim posebnim receptima od sapuna od konoplje. Ponosni smo na proizvode od konoplje koje pravimo i volimo da ih sami koristimo!

Uklanja fleke i ožiljke na koži.

Usporava proces starenja kože – Zbog sadržaja svih 20 aminokiselina, ulje od konoplje i kozmetika od konoplje regeneriše i energizira zaštitni sloj kože.

Sprečava oštećenje ćelija – Zaštitinom sloju Vaše kože su neophodni vitamini i minerali, jer bez njih dolazi do pucanja i oštećenja, što prouzrokuje razne kožne bolesti. Kanabisovo ulje sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D i E.

Osnova Gramina sapuna je ulje od konoplje

 

Koje su to prednosti ulja od konoplje za našu kožu?

Hidrira kožu – Konopljino ulje sadrži Omega 3, 6 i 9 u optimalnoj ravnoteži što pomaže da koža bude hidrirana i onemogući isušivanje.

Deluje protivupalno – Upravo te Omega masne kiseline deluju umirujuće na kožu i na smanjenje upala. Ublažavaju probleme na koži poput akni, rozacea, ekcema i psorijaze.

Balansira prirodnu masnoću kože – Tako da i ako imate masniju kožu, kozmetika na bazi konopljinog ulja je pravi izbor.

Gramina u svojoj ponudi ima 3 vrste sapuna:

   

100% prirodni sapuni na bazi ulja od konoplje i sa dodacima zeolita, aktivnog uglja i cimeta.

CIMET

100% prirodni sapun na bazi ulja od konoplje i etarskih ulja sa dodatkom cimeta. Namenjen pilingu kože, odstranjuje mrtvi sloj ćelija.

Ulje konoplje je najvrednije ulje u prirodi, blagotvorno deluje na kožu, štiti je omekšava i hrani

ZEOLIT

100% prirodni sapun na bazi ulja od konoplje sa dodatkom zeolita. Namenjen je dubinskom čišćenju i regeneraciji kože.

Ulje konoplje je najvrednije ulje u prirodi, blagotvorno deluje na kožu, štiti je omekšava i hrani.

AKTIVNI UGALJ

100% prirodni sapun na bazi ulja od konoplje sa dodatkom aktivnog uglja.

Deluje smirujuće, snažan antioksidant namenjen regeneraciji kože.

Sve naše baze sapuna proizvedene su od visokokvalitetnih sirovina kako bi stvorile luksuznu penu i blistavu bistrinu. Proces sapunifikacije traje 24h. Nakon završenog procesa sapunifikacije sapuni idu na sušenje. Posle 4 - 6 nedelja koliko je potrebno da se osuše imamo potpuno prirodne sapune koji ne samo da su napravljeni od prirodnih i bezbednih sirovina već su korišćenje i prirodne tehnologije proizvodnje.

Karakteristike:

 • Napravljeno od prirodnog ulja od semena konoplje
 • Pomaže u čišćenju kože bez dehidracije
 • Odlično se peni i peni
 • Vlažna svojstva sa vrlo visokim sadržajem glicerina pružaju prijatan osećaj kože
 • Bogato omekšivačima
 • Zasnovan na povrću
 • Naš čisti brend ne dodaje boje ili mirise bilo koje vrste
 • Nema parabena
 • Nema fenoksietanola
 • Bez sulfata
 • PEG bez
 • Nema propilena

Ključni sastojci:

 • Ulje semena konoplje
 • Osvežavajuće mirisne note

 

 

Najbolje od svega je što svi mogu koristiti sapune od konoplje. Nije bitno da li imate masnu, suvu ili kombinovanu kožu. Konopljin sapun sadrži EFA koji će Vašu kožu održati zdravom i sjajnom.

KUPI VEĆ SAD